Om mig

Utveckling med garanterad effekt

Jag har en stark tro på människan och genom bättre ledarskap kan vi få både gladare medarbetare och lönsammare organisationer. Och ledare som vill vara ledare.

Min affärsidé är att vara en inspirerande energikälla och göra skillnad för andra. Jag vill ge dig inspiration, motivation och kraft att tjäna dig själv, för att med glädje och omtanke kunna tjäna andra som chef och ledare, medarbetare eller som servicegivare och värdskapare. Detta gör jag genom talaruppdrag, inspirationsföredrag, seminarier, utbildning, kreativa arbetsmöten och coachning, både i grupp och enskilt. 

Fler kompetenta ledare och team

Jag älskar mitt jobb och brinner för det jag gör - och inte minst för ledarskap, kulturfrågor, kommunikation och kunden. Vilket troligtvis märks när du möter mig. Är författare och mångsysslande entreprenör. Brukar säga att jag är ekonom i botten med en ospärrad hjärna i toppen.

  • Föreläser
  • Talartränar
  • Coachar
  • Guidar
  • Författar

Med målet att stötta och skapa fler kompetenta ledare och team med: energi, engagemang, ansvar och tillit. Drivs av nyfikenhet och att själv ständig utvecklas.

Fullständig presentation (PDF) - här!
Tema på föredrag - ja tack!

 

Mina ledord i samarbetet

Nedanstående sex ledord kan ses som mina viktigaste värderingar eller ledstjärnor i samarbetet med dig som uppdragsgivare: Samverkan - Ärlighet - Respekt - Professionalism - Enkelhet - Kreativitet.

Samtidigt ger det också inriktningen och plattformen för mitt arbetssätt, samt de idéer och förslag jag lyfter fram. Det absolut viktigaste för mig är att min roll är accepterad av dig som uppdragsgivare så att en givande samverkan och relation, där vi öppet kan ge och ta, upprättas.

Samverkan

Jag ser hellre möjligheter i samverkan och samarbete än genom konkurrens. Du måste ge och bjuda till för att nå gemensamma mål. Nätverkande är en viktig ingrediens. Devis: Ger du inget, får du inget!

Ärlighet

Öppenhet och ärlighet är grunden till bra relationer, både med dig som uppdragsgivare och slutkunden. Att kunna säga nej till uppdrag där förtroendet inte finns är viktigt för mig, vilket också ger dig som uppdragsgivare ett bättre resultat.

Respekt

Respekt för både person och uppgift. Samt även för att utveckling måste få ta tid. Ser helst att ett internt driv skapas, externa insatser kan man inte leva på under längre tid.

Professionalism

Rätt specialist bör tas in vid rätt tillfälle. Agerar själv bäst som idégivare med "klinisk blick", samt som inspiratör och pådrivare som kan lägga grunden för nya sätt att tänka och agera. Genom kontinuerliga avstämningar nås uppsatta mål.

Enkelhet

Det finns sällan några snabba lösningar, men dock små enkla medel och framförallt nya infallsvinklar och arbetssätt. Våga släppa fram medarbetarna, deras inneboende resurser och kreativitet. Våga göra annorlunda, testa nya sätt. Tillsammans letar vi efter skillnaden som gör skillnad och frigör kraften i en procent.

Kreativitet

Hur du tänker påverkar starkt ditt resultat. Att se verkligheten ur nya perspektiv och med andra glasögon är viktigt för mig. Nyfikenhet, att testa nya sätt, bryta invanda mönster och att se möjligheter är ofta en förutsättning för att riktig förändring ska ske. Och blir därmed även en framgångsnyckel för dig.

Mångsysslare med passion för mat, vin och värdskap

Jag har passion för mat, vin och värdskap - var för sig eller i kombination. Delar som jag även utbildar inom, förstås. Är även auktoriserad guide (med fokus Göteborg), samt diplomerad sommelier från The Wine Hub.

Jobbar emellanåt även hands-on som "hospitality professional" med service och värdskap i olika roller. Har bland annat jobbat på premiumkryssningen Götakanal Stora Sverigeresan, där som assistant chef (kallskänk) i byssan. På Mamma Mia the Party som showande servitör (det blev 52 föreställningar!) och på Paternoster - Home on the Horizon som värdskapare vid event på ön.

Det blir både roligare och högre trovärdighet när jag föreläser och utbildar inom service, professionellt bemötande och värdskap,

Hör gärna av dig om du har något kul på gång där jag kan vara er professionella värdskapare?

Jag äger och driver också Segway Adventure sedan 2011 - aktiviteter och upplevelser med Segway i fokus (Segwayturer, guidade turer, lagkamper, Segwaypolo), samt har även kajakuthyrning och mindre konferensverksamhet på gården där jag bor.

Varför inte ta med lednings- eller arbetsgruppen till en heldag i underbart skön miljö vid havet 30 min söder om Göteborg? Med föreläsning, walk-and-talk, aktiviteter, god mat och varför inte en dryckesprovning? Välkommen att höra av dig!

Läs mer om Segway Adventure
Segway Adventure på TripAdvisor

Läs mer om Hanhals Kajak
Hanhals Kajak på Tripadvisor

Upplev Göteborg med Kenth som auktoriserad guide

Åk till toppen