Föreläsning

För ett bättre liv och arbetsliv

Högt tempo, praktiskt, pedagogiskt, prövande och stundtals provocerande. En stund som väcker till eftertanke och handling. Med mycket värme, omtanke och brinnande engagemang. En föreläsning med mig lämnar ingen oberörd.

  • Vill ni ha ett oförglömligt föredrag vid nästa konferens?
  • Vill ni få en praktisk anpassad utbildning som skapar förändring?
  • Är ni ute efter ett energigivande föredrag på nästa säljmöte eller kundträff?

Det handlar om utveckling av affär, verksamhet och lönsamhet, men alltid med människan i fokus. Gedigen erfarenhet av förändringsprocesser ger dig: idéer, nya perspektiv och "best practise". Det kommer vara svårt att stå emot viljan att förändra och förändras. Så skulle man kunna sammanfatta det du får i vårt samarbete och vad alla uppdragsgivare genom åren sagt.

Med en blandning av teori och teater får deltagarna aha-upplevelser och igenkänning för att själva kunna agera annorlunda. Jag har mer än 25 års erfarenhet som föreläsare, inspiratör, utbildare och egen linjeerfarenhet. Ledningsgruppsutveckling för 10 personer, såväl som inspirationsföreläsningar vid stora medarbetardagar och konferenser med 500 personer i publiken. Och allt däremellan.

Du får garanterat inspiration för den stora gruppen under en timma vid den stora konferensen, eller en trygg support i förändringsprojekt, utveckling och stöd i ledningsgruppen över längre tid eller som boost vid medarbetardagar.

Min mission är att få människor att väcka och återupptäcka sin inre potential: för ett bättre liv och arbetsliv. För ett långsiktigt hållbart ledarskap, värderingsbaserade verksamheter och kundorienterade företag. 

Helt enkelt att öka din potential, få dig att handla för att kraftfullare nå de resultat du vill ha.

Här presenterar jag kort några tema.

 

Inte en till inspirationsföreläsning!

Det finns många talare att välja på idag. Med mig blir det inte en kurs till, utan träning och utveckling. Men med min mångåriga erfarenhet och rutin blir det flesta koncept till ordentliga utvecklingsinsatser och förändring över tid. Gör du inget  - händer inget!

  • Ge ledarskapet en injektion.
  • Öka motivationen till bättre teamarbete.
  • Skapa fler nöjda kunder.

Givetvis anpassar jag varje föredrag och seminarium efter förutsättningarna och er verksamhet. Tillsammans kommer vi fram till mål och den effekt du vill ha ut av sammankomsten. Vad man ska veta, tycka, känna och framförallt göra - annorlunda - efter mötet med mig.

Några ämnen: Leda med tillit  - Tystnadskultur: från tystnad till tillit - Möta andra och lyfta varandra - Bli en karismatisk presentatör - Service och värdskap i världsklass - Coachande ledarskap i praktiken - Passion är inte konjunkturkänslig - Omfamna nytänkande - Tillitsbaserat ledarskap

Det kan vara 45 min till 90 minuters energifyllt inspirationsföredrag. Eller en halv- eller heldags workshop. Eller varför inte en längre utbildningsinsats. Allt efter era behov, mål och önskemål.

Har ni redan anlitat mig eller funderar på att göra?
För bästa resultat och förberedelse, läs här!

Nyfiken att veta mer om mina olika tema?
Alla föredrag anpassas, här kan du få lite inspiration!

Presentation av mig - PDF

Om att möta sig själv och bemöta andra. Hur du skapar en vinnande kultur, rätt attityd och professionellt bemötande.

Om ledarskap, medarbetarskap och arbetsglädje. Hur du motiverar, coachar och lyfter andra.

Åk till toppen